Democracy X logo

Vi løser tidens udfordringer gennem demokratisk inddragelse for at øge holdbarhed og hastighed.

Sig goddag til Democracy X – en ny organisation skabt ved sammenlægningen af Teknologirådet og DeltagerDanmark.

Første event:
Fredag den 3. maj kl. 8.30-10.00 

Tilbage

Sig goddag til Democracy X –en ny organisation skabt ved sammenlægningen af Teknologirådet og DeltagerDanmark.

Vi inviterer samarbejdspartnere til uformelle morgenevents, hvor du kan møde ligesindede og blive klogere på nogle af tidens største udfordringer.

Den3. maj kan du bl.a. møde Karsten Biering, vicedirektør i Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning; RosaKlitgaard Andersen, vicedirektør i KR Foundation, samt MarinaJanell, sekretariatsleder i Grønne Nabofællesskaber i en samtale om, hvordan vi kan fremme systemiske fremskridt gennem demokratisk inddragelse og handlekraft.

Den11. juni kan du bl.a. møde Mogens Lykketoft, formand for Energinet og tidl. finansminister, når vi følger op på EP-valget og drøfter europæisk demokrati og energiomstilling.


Der vil være kaffe, morgenbrød og tid til uformel netværksdannelse. 

Første event: Fredag den 3. maj kl. 8.30-10.00 

Democracy X, Sorøgade 6, 2100 Kbh. Ø I “Sal A” i stueetagen 

Hvem og hvad: Vi er en ny organisation med gammel erfaring..., der på tværs af temaerne/udfordringerne, ønsker at finde svarene sammen med de mennesker / samarbejdsparnere, der ønsker at løse udfordringerne. Vi kender nogle svar / løsninger, men vil blive klogere på...

Hvorfor gør vi det?: Fordi fordi, omverdensanalyse, visioner, kollektive problemer, kollektive løsninger. Alt det vi tror på.Vi har erfaring, og nu er vi nysgerrige på de næste skridt i arbejdet for at løse udfordringerne. Internationalt, national, regionalt

Partners: Vi arbejde sammen med...

Kontakt

Rune Baastrup
Direktør